Haku käynnistyy maagisesti enterin painalluksesta.

Blog image

INSTAGRAM THEME

Tee Instagramistasi houkutteleva ja tyylikäs kokonaisuus selkeällä, yhteneväisellä teemalla!

Olen blogissani aikaisemmin käsitellyt, kuinka Instagramista saa siistin ja persoonallisen. Tässä julkaisussa käyn läpi, kuinka luoda Instagramille ehjä ja selkeä teema.


Image via thegratitudeblog.org

Täydellinen Instagram fiidi on harmoninen – kaikista kuvista löytyy yhdistäviä tekijöitä ja ne ovat yhtä isoa tarinaa. Helpoin tapa luoda yhteneväinen linja on käyttää filtteriä, joka toistuu kuvasta toiseen.

Instagram sovelluksesta löytyy paljon hyviä filttereitä, mutta itse käytän ja suosittelen VSCO sovellusta, jonka voi ladata puhelimeen ilmaiseksi. VSCO:sta löytyy paljon erilaisia filttereitä, joita pystyy myös muokkamaan. Jos valmiista filttereistä ei löydy mieleistä, on sovelluksessa mahdollista ostaa niitä. Itselläni kuvissa toistuu hieman samea ja tummahko filtteri, joka antaa erilaisille värisävyille tilaa. Julkaisun ensimmäisessä kuvassa itsestäni on käytetty kyseistä filtteriä. Tässä vielä tarkemmat tiedot käyttämästäni filtteristä: VSCO theme E5/+12, exposure -2, contrast -1 & saturation -2

Seuraavaksi pari kappaletta omasta mielestäni hyviä filttereitä ja teemoja Instagramin fiidiin:

Jos innostuit yllä olevista teemoista ja haluat nähdä lisää, hakusanalla Instagram Theme voit etsiä teemoja Pinterestistä. Myöskin minun omat suosikkini löydät Pinterestiin luomastani taulusta, jonka löydät täältä.

Millainen on sinun Instagram fiidisi? Linkkaa Instagram-tilisi kommenttikenttään ja kerro millainen olisi sinusta täydellinen fiidi?!


REMEMBER FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@THESAMIPETTERI

Artikkeli INSTAGRAM THEME julkaistiin ensimmäisen kerran Sami-Petteri.

Seuraa bloggaajaa: http://www.samipetteri.com/blog/

Kommentit


Kommentoi


Gaydiary somessa

Gaydiary.fi

@gaydiaryfi

#gaydiary